Солянка збірна м'ясна

  • Кістки м'ясні – 250 г;
  • М'ясо – 100 г;
  • Шинка варена – 50 г;
  • Сосиски – 2-3 шт.;
  • Ковбаса - 50 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 невелика;
  • Огірки солені – 2 шт.
  • Маслини – 5-7 шт.
  • Оливки – 2-5 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Сметана – 2-3 ст. л.
  • Лимон – 1/5 частина
  • Лаврове листя, перець горошком, зелень – за смаком

  Зварити бульйон з кісток та м'яса.

Цибулю нарізати, спасерувати на вершковому маслі, додати томатну пасту і продовжувати пасерувати 5-8 хв.

В киплячий бульйон покласти пасеровану цибулю, огірки, оливки, а також м'ясні вироби та спеції і варити 5 – 10 хв. В кінці варіння в солянку додати сіль та сметану.

В тарілку з солянкою покласти маслини, скибочку лимону, зелень і подати їх окремо.

Смачного!