Сосиски з рисом

  • Сосиски - 6 шт.;
  • Морква - 2 шт.;
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • Рис - 500 г;
  • Томатний сік - 1 склянка;
  • Рослинна олія – для смаження;
  • Сіль і перець – за смаком.

  Обсмажити на рослинній олії дрібно нарізану цибулю та моркву. Додати нарізані кружальцями сосиски. Зачекати доки зарум’яниться, і влити томатний сік.
Накрити кришкою та тушкувати на маленькому
вогні 10 хв.

Рис відварити до готовності, промити холодною водою. Скласти у сковорідку, розподіливши рівним шаром над тушкованими овочами з сосисками. Проколоти дерев’яною паличкою рис в 3-4 місцях і налити в отримані отвори води. Накрити кришкою і залишити ще на 10 хвилин на слабкому вогні. Перевернути готову страву на велику тарілку, прикрасити свіжими овочами і зеленю.

Смачного!