Ковбаса в клярі

  • Ковбаса копчена - 200 г;
  • Ковбаса варена – 200 г;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Борошно – 4 ст. л.;
  • Рослинна олія – 3 ст. л.;
  • Кетчуп гострий – 5 ст. л.;
  • Сіль, перець чорний мелений – за смаком.

  Ковбасу нарізати тонкими шматочками. Із яєць, борошна, солі та перцю приготувати кляр, змішати всі компоненти до отримання густої однорідної маси.
На розжарену сковорідку налити олію.

Ковбасу обмокнути в кляр і обсмажити з обох сторін
по 2 – 3 хвилини. Викласти приготовлену ковбасу в
неглибоку тарілку, полити кетчупом.

Смачного!