Рагу із яловичини з овочами, запечене у горнятках

  • Яловичина – 500 г;
  • Капуста (листки) – 2-3 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • Картопля – 2 шт.;
  • Рослинна олія – 1 – 2 ст. л.;
  • Вершкове масло – 50 г;
  • Сіль, перець – за смаком.

  М'ясо помити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Капусту нарізати шашками. Картоплю і моркву почистити, нарізати картоплю – кубиками, а моркву – кружальцями. В сковорідці розігріти олію, викласти м'ясо і обсмажити до золотавої скоринки, зняти з плити – посолити і поперчити за смаком. Горнятка змастити вершковим маслом. Викласти в кожен половину капусти. Всю моркву. Викласти кубики картоплі, овочі злегка присолити. Розкласти по горняткам шматочки м'яса. Цибулю нарізати і викласти на м'ясо. Поверх нього викласти залишки капусти, злегка присолити. Влити трохи води, приблизно на 1/3 –1/2. Закрити горнятка кришкою і покласти до духовки. Тушкувати рагу при 180 С до повної готовності всіх продуктів. Прикрасити свіжою зеленю.

Смачного!