Індичка, смажена під сметанним соусом з родзинками

  • Індичка – 600 г;
  • Жир – 2-3 ст. л.;
  • Сметана – 1 склянка;
  • Родзинки – 2 – 3 ст. л.;
  • Борошно – 1 ч. л.;

  Мелені кориця і горіх мускатний, кріп та петрушка, сіль – за смаком Індичку нарізати шматками, посипати сіллю, корицею та мускатним горіхом, смажити на розігрітому жирі. Родзинки промити, зварити з водою (1/2 склянки), додати підсмажене з жиром борошно, розвести сметаною, залити цим соусом м'ясо, тушкувати біля 40 хвилин. Потім посипати зеленню. Подати з гарніром зі смаженої картоплі та зеленого салату.

Смачного!