Рулька по-баварськи

  • Свиняча рулька – 1 шт.;
  • Часник – 4 зубця;
  • Розмарин – 1 дрібка;
  • Тимін – 1 дрібка;
  • Перець чорний горошок – за смаком;
  • Пиво світле – 500 мл;
  • Селера – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.

  Скип’ятити воду, додати цибулю, моркву, стебло селери, чорний перець, покласти рульку, посолити і поварити 20-30 хвилин.

Витягти рульку, зробити надрізи, натерти перцем, сухим тмином і розмарином з часником. Покласти на решітку, вниз покласти деко для запікання, в яке налити трохи пива. Запікати на протязі 1,5 – 2 годин, кожних 10-15 хвилин змащуючи пивом. Отримаємо ніжну красиву рульку з рум’яною шкірочкою.

Смачного!