Свинина тушкована з корицею

  • Свинина (філе) – 1 кг;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Сметана – 1 склянка;
  • Гірчиця – 2 ч. л.;
  • Соєвий соус – 1 ч. л.;
  • Сіль – 1 ч. л.;
  • Цукор – 1⁄4 ч. л.
  • Перець – 1⁄4 ч. л.
  • Кориця – 1/10 ч. л.
  • Зелень (кріп, петрушка) – за смаком

  Свинину нарізати на дрібні шматочки, посипати сіллю, перцем, корицею і обсмажити на рослинній олії до утворення золотистої шкірочки. Додати дрібно нарізану цибулю і злегка обсмажити. М'ясо з цибулею викласти в глибоку тарілку, пересипати великою кількістю дрібно нарізаної зелені, накрити тарілкою і дати постояти хвилин 20.

Потім все викласти назад в сковорідку, де смажилось м'ясо, залити соусом (1 склянка сметани, 2 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. соєвого соусу, трохи солі і цукру) і тушкувати до повної готовності м'яса.

Смачного!