Печінка «Ніжна»

  • печінка яловича - 1 кг;
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;
  • сметана - 250 г;
  • смалець - 25 г;
  • сіль, перець - за смаком.

  Печінку помити, нарізати кубиками.
Розтопити на сковорідці смалець та кинути нарізану напівкільцями цибулю. Накрити кришкою та тушкувати 1,5 хв, доки цибуля не стане прозорою. До цибулі додаємо нарізану печінку, накриваємо кришкою та тушкуємо ще 2 хвилини. Далі солимо та перчимо за смаком і перемішуємо,
смажимо ще 2 хвилини і додаємо сметану, перемішуємо і тушкуємо під закритою кришкою 2 хвилини.

Смачного!