Окрошка весняна

  • Квас – 500 г;
  • Столова гірчиця – 6 г;
  • Кресс-салат – 15 г;
  • Зелена цибуля – 40 г;
  • Кріп – 15 г;
  • Картопля (відварена) – 50 г;
  • Яйця – 1- 2 шт.;
  • Сметана – 30 г;
  • Відварене м'ясо / ковбаса – 50 г сіль.

  Відварену картоплю, варене м'ясо / ковбасу нарізати дрібними кубиками.
Зелену цибулю, листя кресс-салату, кропу нарізати.
Білки яєць, зварених вкруту, дрібно нарізати, а жовтки розтерти з частиною сметани, гірчицею, сіллю і розвести квасом.

В приготовлену суміш додати нарізані продукти і перемішати. При подаванні страви до столу – додати сметану.

Смачного!